Apkure, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Akumulatori, akumulatoru uzlādes ierīces, apģērbs, apavi, cepures, bikses, jakas, akumulācijas tvertnes, radiatori, konvektori, elektriskie sildītāji, cirkulācijas sūkņi, industriālie sildītāji, kondicionieri, ventilatori, gaisa aizkari, krāsnis, centrālapkures plītis, kamīni, krāsniņas, plītis, virtuves plītis, pirts krāsnis,

Plus Energy Group, SIA

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Produkti:: ✓ Vertikālie vēja ģeneratori ✓ Saules paneļi ✓ Hibrīdās sistēmas ✓ Uzkrājošie akumulatori ✓ Invertori ✓ Uzlādes stacijas ✓ Apkures sistēma – infrasarkanie sildītāji Par uzņēmumu:

SIA "Plus Energy Group" ir uzņēmums, kas piedāvā alternatīvās enerģijas produktus kā risinājumu decentralizētai, pašpietiekamai elektroenerģijas ražošanai, kas reprezentē ilgtspējīgu atbildību pret planētas ekosistēmu. SIA Plus Energy Group piedāvā vertikālo vēja un saules elektrostaciju projektēšanu, iekārtu piegādi un to uzstādīšanu uzņēmumiem un mājsaimniecībām, kā arī mūsdienīgas un dizainiski pievilcīgas apkures sitēmas, izmantojot infrasarkanos sildītājus. Globālā tendence ir pāriet no fosilā kurināmā uz atjaunojamu/tīru enerģiju. Apvienojot energoefektīvos infrasarkanos sildītājus ar saules un vēja enerģiju, mēs piedāvājam videi draudzīgas enerģijas koncepciju.

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.

SM Global, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Elektromontāža EL, ELT Valmiera, ūdensapgāde UKT Valmiera, UK Cēsis, Valka, Limbaži, Smiltene, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija. Celtniecība. Siltumtīkli AVK. Apkure, ventilācija.

Apraksts:

SIA “WOLTEC” iznomā pacēlāju ar celšanas augstumu 42 m un 61 m un autoceltni 70 t ar strēles garumu 52 m.

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

Stafor, SIA

Kuldīgas 53a, Rīga LV-1046
Apraksts: Kompānijas STAFOR galvenais darbības virziens ir ķīmisko un celtniecības produktu ražošana un apkures iekārtu (jonu katli) un klimata kontroles automātikas ražošana.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Leduslācis.lv

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
"Leduslācis.lv" pieejamā produkcija:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācija ✓ Gaisa sausinātāji Serviss un apkope:: ✓ KLIMATA KONTROLES SISTĒMAS ILGMŪŽĪBA Mēs rūpējamies par katru uzstādītās iekārtas pareizu un nepārtrauktu darbību visā tās izmantošanas procesā. ✓ APKALPOŠANAS UN REMONTA IZMAKSAS Mēs veiksim individuālu, attiecīgajam projektam atbilstošu apkalpošanas cenu aprēķinu. ✓ GARANTIJA Spējam nodrošināt reālu garantiju visiem saviem paveiktajiem darbiem.

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851

Pamatā piedāvājam Alpic Air, Mitsubishi Heavy Industries un Viessmann ražotos produktus, bet pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt arī citu ražotāju produktus, kā piemēram Gree, Hisense, Samsung u.c.

Pakalpojumi:

"Ozirs IK ir kondicionieru tirdzniecības un uzstādīšanas uzņēmums. Kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, montāža, aukstumiekārtas, aukstumiekārtu tirdzniecība, siltumsūķņi, siltumsūkņu uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā. Pārsvarā piedāvājam produktus no MITSUBISHI, PUZER, ALPICAIR, VIESSMANN.

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

Putusiltinasana.lv

Ragana, Bērzu 6-7, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Pakalpojumi:: ✓ Poliuretāna putu siltināšana ✓ Ēku jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Komercēku, angāru un objektu fasāžu, jumtu, sienu, pamatu siltināšana ✓ Putu siltināšana Kas ir putu siltināšana?:

Poliuretāna putas ir viens no efektīvākajiem mūsdienu izolācijas materiāliem – ātri ieklājams, izturīgs un ilgmūžīgs, nodrošina hermētisku vienlaidu siltinājumu bez šuvēm, plaisām un tukšumiem uz jebkuras virsmas. Izsmidzinātas noteiktā biezumā putas kļūst arī par skaņas, tvaika un ūdens izolatoru, kas kalpo līdz 50 gadiem. Poliuretāns ir materiāls, kas sastopams mums visapkārt – mājsaimniecības precēs, apģērbā, automobiļos, sporta inventārā u.c. Poliuretāna putas plaši izmanto modernajā būvniecībā daudzviet pasaulē (ASV, Kanādā, Āzijā, Skandināvijā, Lielbritānijā u.c.), jo, pareizi iestrādājot, šis siltumizolācijas materiāls ļauj panākt augstu ēku energoefektivitāti un ievērojami samazināt apkures izmaksas. Putu siltināšanas pielietojums ir ļoti plašs – no pamatiem līdz jumtiem kā nelielās privātmājās un saimniecības ēkās, tā industriālos angāros. Poliuretāna putas veidojas divu polimēra grupas vielu – izocianāta un poliola – savienojuma rezultātā. Šīs divas komponentes tiek izsmidzinātas ar speciālu augstspiediena iekārtu, veidojot vienota slāņa izolācijas materiālu, kas nodrošina lielisku saķeri gandrīz ar jebkuru, arī nelīdzenu virsmu un būvniecības materiālu. Putu sastāvā nav ķīmisku šķīdinātāju, kā arī kaitīgu plastifikatoru, tām nepiemīt smarža. Putas ir ātri uzklājamas un sacietē jau 3 – 20 sekunžu laikā. Ražotāja garantija putu ilgstspējībai 25 gadi.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.