Apkure, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5B, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Elnetworks, SIA

Ezermalas 7, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi::

1) Elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšana; 2) Elektroapgāde; 3) Zibensaizsardzība; 4) Vājstrāvas tīkli un drošības sistēmas; 5) Elektroinstalācija (apgaismojuma un spēka tīkli); 6) Elektrotehniskie mērījumi; 7) Apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas inženiertīklu projektēšana un izbūve; 8) Energoefektivitāte; 9) Izbūvju darbu vadīšana un būvuzraudzība.

Būvniecības birojs RANU, SIA

Valērijas Seiles 2 - 33, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2003 gadā. Uzņēmums veic konsultācijas būvniecības jautājumos, būvuzraudzības pakalpojumus, projekta vadīšanu, pirms projekta analīzi un projektēšanas pakalpojumus.

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ Ēku un būvju projektēšana ✓ Arhitekta pakalpojumi ✓ Būvprojektu izstrāde Par mums:: Uzņēmums atrodas Jelgavā, jau vairāk kā 10 gadus specializējas dzīvojamo, publisko, ražošanas, komunālo ēku un būvju projektēšana, piedāvā arhitekta pakalpojumus.

Konna, SIA

Kārklu 3, Daugavpils, LV-5401
Galvenie SIA "KONNA" pamatdarbības virzieni ir::

Komunikāciju izbūve

✓ Gāzapgāde, gāzes katlu mājas; gāzes katlu mājas; gāzesvadi; gāzes sadales punkti; katodstācijas; gāzes apkures katlu nomaiņa ✓ Ārējie un iekšējie ūdensvada tīkli un kanalizācija; santehniskie darbi, sūkņu un attīrīšanas iekārtas; ✓ Siltumapgāde, katlu mājas siltummezgli; siltumtrases; apkures sistēmas; katlu telpu, siltummezglu tehniskā apkope

Celtniecības darbi

✓ Demontāžas darbi ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana ✓ jumtu remonts, uzkausējamo segumu uzklāšana, pārklāšana ar poliuretāna hidroizolācijas bezšuvju membrānu ✓ iekštelpu tekošais un kapitālais remonts; apdares darbi, krāsošanas darbi

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

SUNERGIA ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules paneļus, ventilācijas sistēmas un siltumsūkņus uzņēmumiem un privātpersonām, kas vēlas optimizēt savas kopējās enerģijas izmaksas, vienlaikus kļūstot ilgtspējīgākiem. Pēdējo gadu laikā SUNERGIA ir realizējusi simtiem projektu Baltijas valstīs, palīdzot uzņēmumiem un privātpersonām samazināt elektroenerģijas izmaksas un kļūt ilgtspējīgākiem.

ZL.LV iesaka

Būvbalsts, SIA

Rencēnu 10A, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "BūvBalsts" veic sabiedrisko, rūpniecisko, civilo ēku būvdarbu veikšanu, vadīšanu, būvuzraudzību, inženierbūvju būvdarbu veikšanu, vadīšanu, būvuzraudzību, ūdensapgādes un siltumapgādes darbu veikšanu un vadīšanu.

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Par mums: Akcijaspreces.lv - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

Kr. Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

TEDS Logi, filiāle

Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Juris Vuškāns, IDV

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Kamīnmeistars ar vairāk kā 30 gadu darba stāžu piedāvā kamīnu izbūvi. Kvalitatīvs darbs, iekļaujos noteiktajos izpildes termiņos. Sadarbojos ar vairākiem Latvijas kamīnsaloniem, plaša materiālu izvēle (Thermaw, Grenaisol, Skamol). Apdares veidošanai izmantoju marmoru, granītu, oniksu. Aicinu sadarbībai!

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

ZL.LV iesaka

Akmens Krāsnis, SIA

Latgales 140, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Tulikivi ir siltumu akumulējošo krāšņu un kamīnu Zīmols №1: Tulikivi krāsnis apsilda vairāk kā 300 000 māju pasaulē. Somijas kvalitāte ir redzama katrā ziepjakmens krāsns detaļā. Visa mūsu piedāvātā produkcija ir ražota Somijā no augstākās kvalitātes dabīga akmens, kas tiek iegūts Tulikivi karjeros un atbilst visstingrākajām ekoloģiskajām normām.