Apkure, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Industriālās betona grīdas ar metāla stiegru armējumu. Industriālās betona grīdas ar disperso - metāla vai polipropilēna – armējumu. Industriālās grīdas ar ķīmiski noturīgu virsmu. Industriālās grīdas ar dekoratīvi apstrādātu virsmu. Apsildāmās grīdas. Estrich, Klona grīdas, Betona klona grīdas, Gludklona grīdas, Cementa klona grīdas, Sausā

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Granulas apkure . Apkure granulas. PREMIUM GRANULAS, (6mm, 8mm, Malka. Apkures ekonomija., Ekonomiska apkure . Skaidu brikešu tirdzniecība. Kūdras brikešu tirdzniecība.

Argil, SIA

Riebiņi, Viļānu 17a, Riebiņu pagasts, Preiļu nov., LV-5326
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Arji, SIA

Gaujas 4, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apkure . Apkures katli JUNKERS, WOLF, Viessmann, Buderus. Apkures sistēmas. Siltummaiņi.
ZL.LV iesaka

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

Armuševics V., skursteņslaucītājs

Artilērijas 73-5/6, Rīga, LV-1009
Dūmvadu, ventilācijas vadu tīrīšana. Nerūsējošo cauruļu uzstādīšana. Aktu izsniegšana gāzes apkures ierīkošanai. Dūmvadi, krāsnis. Sertificēts skursteņslaucītājs.

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
elektroinstalācijas darbi, elektroinstalācija, santehnikas darbi, santehniķis, demontāžas darbi, demontāža, apkure

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Audzes būvfirma, SIA

Zemeņu 2i, Jelgava LV-3001
Ekskavatoru noma. Ekskavatori Jelgava. Būvgružu izvešana. Pašizgāzēji Jelgavā. Celtniecības tehnika. Ekskavatoru pakalpojumi. Pašizgāzēju pakalpojumi. Universālie ekskavatori. Dīķu rakšanas darbi: Būvlaukumu izbūve, Angāru būvniecība. Angāru celtniecība. Piebraucamo ceļu izbūve. Rakšanas darbi Jelgavā, Zemgalē. Ceļu būves tehnika.

Autohim, SIA

Mēs strādājam bez izmaiņām
Rūpnīcu 3, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts:

Uzņēmums Autohim ražo dzesēšanas šķidrumus (antifrīzu), automobiļu vējstiklu mazgāšanas šķidrumus. Nodrošinot nepieciešamo asortimentu, uzņēmums «Autohim» ražo arī destilētu ūdeni, aizdedzināšanas šķidrumus, šķidrumus apkures, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmām. Realizējam rietumu ražotāju eļļas, smērvielas, un bremžu šķidrumus. Uzņēmums «Autohim» saviem klientiem sniedz konsultācijas un piegādā savu produkciju. 

Avek S, SIA

"Līči" , Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873

Aventes, SIA

"Priedītes" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5052

Avārijas dienests, SIA

Dzirciema 89-6, Rīga LV-1055
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Sanitāras un apkures iekārtas uzstādīšana un apkalpošana ✓ Sūces novēršana zem vannas ✓ Sūces novēršana zem izlietnes ✓ Maisītāja uzstādīšana un remonts ✓ Izlietnes uzstādīšana ✓ WC poda uzstādīšana ✓ Vannas uzstādīšana ✓ Radiatora uzstādīšana ✓ Duškabīnes uzstādīšana ✓ Veļas mašīnas pieslēgšana ✓ Trauku mazgājamās mašīnas pieslēgšana ✓ Ūdens sildītāja (boilera) uzstādīšana ✓ WC poda pārplūdes trauka remonts ✓ Sifona maiņa ✓ Kanalizācijas cauruļu maiņa (līdz 110mm) ✓ Aukstā-karstā ūdensvada izbūve ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu uzstādīšana ✓ Ūdens attīrīšanas iekārtu apkope

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

BELL Serviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, sadzīves un lietus kanalizācijas, gāzes apgādes sistēmu izbūves, apkopes un remonta darbu veikšana, kā arī ar to saistītās tehniskās konsultācijas. Apkures iekārtu pārdošana, garantijas un pēc garantijas apkopes un remonts. Uzņēmuma darbiniekiem ir vairāku desmitu gadu pieredze šajā nozarē.