Apkure, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Galileja Properties, SIA

Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Gastex, SIA

Mēmeles 4A, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Gāzes apkure ., Gāzes apkure jūsu mājai, gāzes apkure birojam, gāzes apkure ražotnei, gāzes apkure noliktavā, automātiska
ZL.LV iesaka

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Cik bieži jātīra skurstenis?:

Skurstenis jeb dūmenis pilda svarīgu funkciju apkures ierīču dūmgāzu novadīšanai un ari gaisa apmaiņai ja dūmenī ir arī ventilācijas kanāli. Regulāra tīrīšana ir svarīga ne tikai dumeņa efektivitātes palielināšanai un ilgākam kalpošanas laikam bet arī Jūsu drošībai. Vietējās apkures ierīces un dūmvadi ir jātīra reizi gadā pirms vai pēc apkures sezonas bet ilgdedzes apkures ierīces pat divas reizes un biežak. Pazīmes ka nav kaut kas kārtība ir slikta vilkme un apkures ierīču dūmošana. Samazinās ar siltuma kvalitāte.

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts:

Kvalitatīvi, par pieņemamām cenām, veicam pilna cikla apkures sistēmas darbus – uzstādām un veicam apkalpošanu. Izbraucam pie klienta un operatīvi izpildām visus darbus. Palīdzam piegādāt vajadzīgo ar atlaidēm.

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Giersch Baltic, SIA

Starta 6b, Rīga, LV-1026
Apraksts: Giersch oficiālais pārstāvis Baltijā.

Graanul Invest, SIA

"Ezeriņi" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apkure . Koku iepirkšana. Kokmateriālu iepirkšana. Malkas iepirkšana. Lapu koku iepirkšana.

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts:

SIA "GRAINTECH" ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Graintech, SIA, Latgales filiāle

"Ozoli", Trūpi, Viļānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4650
Apraksts: SIA GRAINTECH ir lauksaimnieku ģimenes uzņēmums, kurš strādā ar mērķi palīdzēt Latvijas lauksaimniekiem un mežu saimniekiem attīstīt un pilnveidot tehnikas parku. Mēs ejam uz priekšu savā un mūsu klientu izaugsmē, jo, mūsuprāt, labas biznesa attiecības balstās uz savstarpēju uzticību un izpratni, kas lauksaimniecības nozarē ir īpaši svarīgi. Esam pilna servisa uzņēmums, kas nodrošina visu procesuālo ķēdi, lai spētu nodrošināt savu brendu un projektu garantiju, servisa atbalstu. Izstrādājam projektus, montējam, apmācam, nodrošinām pilna apjoma servisu un atbalstu. Piedāvājam graudu pirmapstrādes iekārtas: graudu kaltes, graudu uzglabāšanas torņus un bunkurus, graudu tīrītājus, graudu transporta sistēmas. Tāpat plašs piedāvājums lauksaimniecības un meža tehnikai. Ar mums Jūs varat būt droši par labāko cenas un kvalitātes risinājumu.

Grandeg Sale Service, SIA, Noliktava

"Mazdārzi" , Ādaži, Ādažu nov., LV-2164

Grandeg Serviss, SIA

"Akmeņlīdumi", Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033

Granulu degļi, KIPI - Bauska

Mežotnes 6, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Apkures katli, kamīni un degļi. Bezmaksas konsultācijas, objekta apskate, piedāvājuma sagatavošana, uzstādīšana, garantijas un pēcgarantijas servisa nodrošināšana.

Granulu katli, SIA

Paltmales 11, Rīga LV-1002
Granulu deglis, granulu degļi, ferroli, viadrus u22, sIME, dAKON, aTTACK, atmos, Grobiņas apkures katls SPMK, TBK, TQD Hotfire, TIS, AKS, Caldera, BSH, Beril, apkures katli, apkures katls, granulu katli, granulu katls, Juta RF, Hromets, Zebiec, HS team, Red, Pyroz, Steco, bullerjan, viadrus u26, ROCA, Viessmann, kolton, vigas, klimosz, stropuva,

Green Focus, SIA

Ulbroka, Institūta 34-27, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130

GreenFence, SIA

Mālkalnes prospekts 6-33, Ogre, Ogres nov., LV-5001
silto grīdu montāža, apsildāmo grīdu montāža, apkures sistēmas, šķeldotāji, šķeldas paletes, ekoloģiska apkure , , mājas apkure , ekoloģisks apkures katls.
1

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

  • 1 Siltumtehnika, apkures iekārtas